Despre Level Up Kids

Level Up Kids After School & Centru de limbi straine

Level Up Kids este before & after school si centru de limbi straine
situat in zona Bucurestii Noi, cu focus pe dezvoltarea personala a copiilor, pe invatarea practica si interactiva.

Facem lectii si consolidare sub indrumarea invatatorilor, limbi straine aplicate
si ne recream prin sport si activitati de dezvoltare personala.

Cum va arata lumea cand copiii nostri vor termina scoala? Ce job-uri vor fi populare? Ce vor face robotii versus oameni?

Haideti sa ne pregatim copiii sa fie independenti, proactivi și adaptati la viitorul lor!

 

Ne concentram pe antrenarea abilitatilor din ce in ce mai necesare: transdiciplinaritatea, inteligenta sociala, gandirea critica, gasirea de solutii, competențe cross-culturale, colaborare virtuala, abilitati de a folosi new media și cunostinte de programare.

 

Ideea s-a nascut din tone de pasiune, experienta cu copiii si preocuparea pentru adaptarea sistemului de invatare: gamified learning, interactivitate, folosirea tehnologiei in comunicare, stimularea creativitatii prin joaca  – sunt programe pe care le-am dezvoltat deja. La acestea se adauga evenimentele organizate pentru copii si adulti si programe de comunicare corporate pentru nationalitati francofone si anglofone.

 

Copiii invata cu simtul raspunderii

Misiunea noastra este sa ajutam scolarii sa-si pregateasca temele corect si eficient, sub indrumarea unor invatatori profesionisti. Punem accentul pe performanta, consolidand cunostintele de matematica si limba romana.

Copiii folosesc tehnologia constructiv

Tehnologia nu inseamna tablete si telefoane folosite necontrolat. E un instrument pe care il putem folosi cu cap si cu masura. Robotica, diverse competitii de drone, makey-makey – cateva exemple de experimente tehnologice fun.

Copiii nu invata de dragul de a invata

Adio erei in care invatam mecanic sau sub presiune. Copiii nostri au capacitatea de a alege si a chestiona. In plus, viitorul ii vrea adaptati, focusati si transdisciplinari. De la limbi straine aplicate pana la a-si aduce propriile argumente in dezbateri, totul tebuie sa fie practic, sa le satisfaca nevoia de cunoastere si de joaca.

Copiii se dezvolta armonios in aer liber

Va aduceti aminte cand eram mici si petreceam timp fie la bunici, fie explorand cu vecinii imprejurimile ? La Level Up Kids, spatiul devine o componenta educationala : fie ca stam in curte, mergem facem un picnic, vanam comori sau plecam in tabere, vom petrece cat mai mult timp afara.